Lilla Lellen är borta...

Jag och Svenne diskuterade under kvällen hur det råder stor nyhetstorka i Sverige just nu, och efter att fyllt varje löpsedel med allt från sedvanliga tågförseningar till Pelle Kanin kommer nu toppstoryn om Lilla Lellen.

Det var alltså precis efter avklivning från ett SJ Intercitytåg (som för övrigt var i tid) som Mamma Ulrika gjorde den fasanfulla upptäckten att Lilla Lellen inte fanns med bland bagaget.

Lilla Lellen är hennes åtta åriga sons nallebjörn som funnit med under alla år, och det är också här häxjakten på lilla Lellen börjar då man genast ringer SJ för att få tag på nallen. Underligt nog ville inte SJ lägga ner dyra och onödiga resurser för att hjälpa till då man fick reda på att dom hade med en nallebjörn att göra.

Historien fortsätter och nu är det full häxjakt på facebook som gäller, allt för att hitta lilla Lellen. Efter det dröjde det förstås inte länge föränn aftonbladets egna stjärnspäckade nyhetsonanist dyker upp i full mundering med 18 objektiv runt halsen och med ett så komplett reportage att det skulle få vilken annan nyhetsinstans att inte ens våga nämna händelsen.

Till och med på aftonbladets hemsida ligger det en efterlysning på lilla Lellen, en efterlysning där man kan rapportera in om man sett Lellen någonstans. Nu undrar jag utsökt, vart kan man ha sett Lellen någonstans som möjligen kan hjälpa denna excellenta aftonbladet/Palme wannabe utredning? Hur ser signalementet på lilla Lellen ut, undrar jag också? Sedan nämns det ingenting om någon hittelön, men jag förmodar att det bara är en tidsfråga innan aftonbladet slänger ut en sådan också, ge dom 2 dagar utan att det regnar någonstans och ni ska se att Nallen har ett värde på 50 000:-.

Till sist i artikeln frågar man Mamma Ulrika vad hon önskar sig helst av allt just nu, var på hon svarar.

- Ett jobb, fred på jorden, och att Lellen kommer tillbaka.

Då undrar jag verkligen bara en sak. I den ordningen???

/Neo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0