Cykelbryderier...



Efter en lång helg i Sundsvall kommer man hem och samtliga cyklar stod upp och ned, på sadeln och styret.

Varför?

Jag jobbar just nu efter 5 teorier.

1. Det har gjorts någon form av höstjobb längs efter den vägg som cykelstället står vid, och man var tvungen att flytta alla cyklar för att komma åt bakom cykelstället. Denna teori fallerar dock då även cyklar med inbyggt cykelställ var upp och nedvända.

2. Någon snäll själ har vänt på cyklarna eftersom kall luft gör att cykelstället kontraherar och trycker fast hjulet och skulle kunna göra det skevt under lång och stillastående förvaring. Detta verkar dock helt sjukt då även fälgen borde kontrahera, plus att en eventuell effekt skulle vara så liten att den skulle vara obetydlig.

3. En stöldliga är på genomgående och märker upp cyklarna dom ska lasta med sig senare under kvällen, genom att vända dom upp och ned. Detta verkar också märkligt då ett par av cyklarna var tämligen gamla och förmodligen inte värda speciellt mycket pengar.

4. En full person ville vända på lite cyklar. Fulla människor gör märkliga saker.

5. Med halloweenhelgen snart avklarad kan det vara så enkelt att vi kan ha fått oväntat besök av pyttesmå utklädda barn som knackat dörr för att få godis, och med ett snålkvarter som mitt så tror jag faktiskt att frasen bus eller godis kan ha fått en ganska så väntad bus effekt.


Slutsats: Vi letar efter en alkoliserad förbrytare med ett stort sockerberoende, troligen med kriminell bakgrund och ofullständig gymnasieutbildning och även med en förkärlek till fysisk teori. Typisk, det kan ju vara vem som helst i Ånge...

/Neo

Kommentarer
Postat av: Svenne

Kan det vara Ångest errorister?

2010-11-14 @ 21:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0